Aktiebolaget Högmars Guld

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med guldsmedsvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Högmars Guld vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Aktiebolaget Högmars Guld en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1976-03-22 så skapades Aktiebolaget Högmars Guld och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Högmars Guld har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Högmars Guld är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556191-7831 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är Aktiebolaget Högmars Guld Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Högmars Guld så går det att nå dem via telefon på 046-730365 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Högmars Guld är Högmar, Nils Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Högmar, Ulla som är född 1942 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .