Löddeköpinge Stormarknad AB

Skåne län

Information

556188-0591 är organisationsnummer för verksamheten Löddeköpinge Stormarknad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Löddeköpinge Stormarknad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Löddeköpinge Stormarknad AB finns i.

Löddeköpinge Stormarknad AB har varit registrerat sedan 1974-09-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Löddeköpinge Stormarknad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Löddeköpinge Stormarknad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Löddeköpinge Stormarknad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Per Magnus

Vill ni komma i kontakt med Löddeköpinge Stormarknad AB så kan ni göra det på telefon genom 046-736400 eller genom brev på följande adress:
Marknadsv. 7, 246 42, Löddeköpinge

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Löddeköpinge Stormarknad AB och det är Karlsson, Per Magnus som är född 1972 och har titeln VD, Karlsson, Per Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Matts Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olin, Gunilla Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,