KKB Fastigheter AB

Skåne län

Information

KKB Fastigheter AB är en verksamhet som finns i Kävlinge. I KKB Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grönvall, Ulf Gunnar Erhard som är född 1949 och har titeln Extern VD, Isaksson, Sven Gösta som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ingelsson, Carina Lisbeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven-Erik Charlie som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Ulf Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Bengt Roland som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Per-Göran Mårten som är född 1950 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Ann-Mari som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lindwall, Gert Arne William som är född 1935 och har titeln SuppleantNilsson, Kerstin Birgitta Sofie som är född 1956 och har titeln SuppleantRenkler, Bertil Leif Åke som är född 1943 och har titeln SuppleantHallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln RevisorCarlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantMöller, Björn Gustav Ingvar som är född 1942 och har titeln LekmannarevisorOlbrich, Claus Dietmar som är född 1941 och har titeln LekmannarevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med KKB Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå KKB Fastigheter AB på telefon 046-736460.

Bolaget skall inom Kävlinge kommun förvärva fastigheter eller tomträtter för att på dessa uppföra och förvalta bostadshus, lokaler och gemensamhetsanläggningar. Bolagets verksamhet får även omfatta uppförande av småhus för försäljning.

Idag är KKB Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

KKB Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

KKB Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och KKB Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KKB Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Grönvall, Ulf Gunnar Erhard -Isaksson, Sven Gösta -Nilsson, Sven-Erik Charlie Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

KKB Fastigheter AB har 556186-6673 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.