RIMA Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och RIMA Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RIMA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för RIMA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

RIMA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-03-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RIMA Aktiebolag ska trivas.

RIMA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer, installationer och reparationer av pumpar och rörsystem samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RIMA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är RIMA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med RIMA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7893183.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med RIMA Aktiebolag är Ekblad, Per Arne som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblad, Lena Ingegärd som är född 1942 och har titeln Suppleant, Stålhammar, Siv Ann Christine som är född 1950 och har titeln Revisor, STREB Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

RIMA Aktiebolag har 556160-5956 som sitt organisationsnummer.