Sydsport i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Sydsport i Skåne Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Sydsport i Skåne Aktiebolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sydsport i Skåne Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sydsport i Skåne Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sydsport i Skåne Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sydsport i Skåne Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Marknadsv. 7, 246 42, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-712021.

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sydsport i Skåne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sydsport i Skåne Aktiebolag har idag 556153-9270 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Sydsport i Skåne Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med sportartiklar, konfektion, uthyrning av sportartiklar och därmed förenlig verksamhet.

I Sydsport i Skåne Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Pär Anders som är född 1971 och har titeln VD, Andersson, Pär Anders som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmén, Dick Benny Roland som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansen, Linda Helen som är född 1972 och har titeln Suppleant, Persson, Annika Louise som är född 1976 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln RevisorTörnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .