Sotomayorsdesign AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Sotomayorsdesign AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. Sotomayorsdesign AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Sotomayorsdesign AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556142-4341.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0418-432750 alternativt besöka eller skicka post till Sotomayorsdesign AB på följande adress Silvas Gränd 7, 244 65, Furulund.

Sotomayorsdesign AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Sotomayorsdesign AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sierra Sotomayor, Jannsy Jairo som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet med industriell design och prototyptillverkning inklusive köp och försäljning av maskiner och verktyg till denna tillverkning inom trä och metall samt förvaltning av fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.