A. Öhrströms Möbler Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och A. Öhrströms Möbler Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och A. Öhrströms Möbler Aktiebolag är ett av dem. Statusen för A. Öhrströms Möbler Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

A. Öhrströms Möbler Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-07-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som A. Öhrströms Möbler Aktiebolag ska trivas.

A. Öhrströms Möbler Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva möbelförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A. Öhrströms Möbler Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är A. Öhrströms Möbler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med A. Öhrströms Möbler Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-730334.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Öhrström, Nils Anders -Öhrström, Rolf Stefan.

De som är på något sätt har med A. Öhrströms Möbler Aktiebolag är Öhrström, Nils Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öhrström, Rolf Stefan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrström, Anne Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Öhrström, Eva Christina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Anett Madelein som är född 1967 och har titeln Revisor, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantLOGIC-Husen i Sälen och Båstad Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

A. Öhrströms Möbler Aktiebolag har 556137-6095 som sitt organisationsnummer.