Sintab Swedinventor Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget ska utveckla patenter och driva därmed sammanhängande konsultverksamhet, bedriva försäljning av bostadstekniska produkter såsom värmepumpar, klimatanläggningar och centraldammsugare, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sintab Swedinventor Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Sintab Swedinventor Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1970-04-14 så skapades Sintab Swedinventor Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sintab Swedinventor Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Sintab Swedinventor Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556134-8920 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Sintab Swedinventor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sintab Swedinventor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-292580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sintab Swedinventor Aktiebolag är Lenntoft, Björn Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lenntoft, Bo Nils Konrad som är född 1931 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .