S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag

Skåne län

Information

S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-12-03. Men sedan 1980-01-01 så har S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mårtensg. 16, 244 30, Kävlinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-730084.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall försälja böcker, papper och tobak jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hellberg, Bert Olof -Hellberg, Bo Arne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag och det är följande personer, Hellberg, Bo Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Bert Olof som är född 1956 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för S. Hellbergs Bokhandels Aktiebolag är 556131-2512.