Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-03-31. Men sedan 1980-01-01 så har Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stävie Byg. 130, 244 94, Furulund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-738101.

Kävlinge arbetar för att bolag som Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Mats Jörgen -Schoug, Rolf Börje Arne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag och det är följande personer, Schoug, Rolf Börje Arne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Mats Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Schoug, Karin Ann-Greta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Wallin, Jessica Thérése som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stävie Smides & Mekaniska Verkstad Aktiebolag är 556124-8542.