Solkatten Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Solkatten Fastighets Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Solkatten Fastighets Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Solkatten Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Solkatten Fastighets Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1964-04-22. Men sedan 1990-01-01 så har Solkatten Fastighets Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Barsebäcksv. 60, 246 30, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Solkatten Fastighets Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-706000.

Kävlinge arbetar för att företag som Solkatten Fastighets Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Solkatten Fastighets Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Solkatten Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Hans Arne -Persson, Sten Arne -Persson, Sven-Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Solkatten Fastighets Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Hans Arne som är född 1933 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Sven-Gunnar som är född 1962 och har titeln VD, Persson, Sven-Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Thilander, Nils Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Gerth Inge som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hans Börje som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot.Persson, Paul Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sten Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor.HM Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Solkatten Fastighets Aktiebolag är 556092-3616.