C Törngren Fastighets AB

Skåne län

Information

C Törngren Fastighets AB är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som C Törngren Fastighets AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

C Törngren Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

C Törngren Fastighets AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1964-04-20. Men sedan 1980-01-01 så har C Törngren Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bygdeg. 1, 244 31, Kävlinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på C Törngren Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-721773.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som C Törngren Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för C Törngren Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för C Törngren Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till C Törngren Fastighets AB och det är följande personer, Törngren, Dan Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Törngren, Björn Marcus som är född 1981 och har titeln Suppleant, Törngren, Nina Gabriella som är född 1986 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för C Törngren Fastighets AB är 556092-2949.