Lantmännen Solanum AB

Skåne län

Information

Lantmännen Solanum AB är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Lantmännen Solanum AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lantmännen Solanum AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lantmännen Solanum AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1958-01-24. Men sedan 1973-01-01 så har Lantmännen Solanum AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bintjev. 2, 244 39, Kävlinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lantmännen Solanum AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-722100.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som Lantmännen Solanum AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lantmännen Solanum AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva handel med förädling av potatis, handel med potatisprodukter, produktions- och avsättningsfrämjande åtgärder av allmän art samt rådgivning till potatisproducenter. Bolaget skall även handla med grönsaker i den mån sådan handel är förenlig med den övriga verksamheten.

Firmatecknare för Lantmännen Solanum AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Jönsson, Lars Håkan -Rytterdahl, Dick Torsten Georg -Svensson, Karl Einar Reinhold Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lantmännen Solanum AB och det är följande personer, Rytterdahl, Dick Torsten Georg som är född 1964 och har titeln VD, Rytterdahl, Dick Torsten Georg som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Einar Reinhold som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Lars Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Lantmännen Solanum AB är 556066-1687.