Hejdes Trävaru Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Hejdes Trävaru Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Hejdes Trävaru Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hejdes Trävaru Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hejdes Trävaru Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1947-05-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hejdes Trävaru Aktiebolag ska trivas.

Hejdes Trävaru Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handelsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hejdes Trävaru Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Hejdes Trävaru Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Hejdes Trävaru Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-721770.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hejdes Trävaru Aktiebolag är Törngren, Dan Christer som är född 1951 och har titeln VD, Törngren, Dan Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Törngren, Florens Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Hejdes Trävaru Aktiebolag har 556050-1529 som sitt organisationsnummer.