Barsebäcks Golf & Country Club Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Barsebäcks Golf & Country Club Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. Barsebäcks Golf & Country Club Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Barsebäcks Golf & Country Club Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556047-3125.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-777059 alternativt besöka eller skicka post till Barsebäcks Golf & Country Club Aktiebolag på följande adress Barsebäck Golfanläggning, 246 55, Löddeköpinge.

Barsebäcks Golf & Country Club Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Barsebäcks Golf & Country Club Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Sten Åke Lars som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , . Carlsson Öiulfstad, Ida-Matilda som är född 1983 och har titeln Suppleant . Öhrvik, Per Jonas som är född 1955 och har titeln Suppleant . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt att driva golfbane- och därmed förenlig verksamhet.