HERRSALONG TVÅ SAXAR

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och HERRSALONG TVÅ SAXAR är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och HERRSALONG TVÅ SAXAR är ett av dem. Statusen för HERRSALONG TVÅ SAXAR är att Bolaget är aktivt.

HERRSALONG TVÅ SAXAR är ett Enskild firma och skapades 1975-09-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som HERRSALONG TVÅ SAXAR ska trivas.

HERRSALONG TVÅ SAXAR är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Herrfrisersalong

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HERRSALONG TVÅ SAXAR är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är HERRSALONG TVÅ SAXAR och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med HERRSALONG TVÅ SAXAR så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-735441.

.

De som är på något sätt har med HERRSALONG TVÅ SAXAR är Lindqvist Jönsson, Eva Ann-Marie som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HERRSALONG TVÅ SAXAR har 551215-XXXX som sitt organisationsnummer.