Alvin Utbildning

Skåne län

Information

Alvin Utbildning hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Alvin Utbildning finns. I Kävlinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Alvin Utbildning tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Alvin Utbildning har haft sedan 2006-03-02. Alvin Utbildning har funnits sedan och 2006-03-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Alvin Utbildning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-771464.

Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Alvin Utbildning har idag 550812-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Alvin Utbildning

Konsultverksamhet inom utbildning och programverksamhet. Handledning. Framställning och översättning av utbildningsmaterial

I Alvin Utbildning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Callsen Alvin, Inger Hanna Christine som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .