Cammernäs Consulting

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Cammernäs Consulting är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cammernäs Consulting är ett av dem. Statusen för Cammernäs Consulting är att Bolaget är aktivt.

Cammernäs Consulting är ett Enskild firma och skapades 1995-10-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cammernäs Consulting ska trivas.

Cammernäs Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultation inom data och ekonomi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cammernäs Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Cammernäs Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Cammernäs Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-709938.

.

De som är på något sätt har med Cammernäs Consulting är Cammernäs, Nils Gustav Stefan K som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cammernäs Consulting har 550712-XXXX som sitt organisationsnummer.