Svecam

Skåne län

Information

Svecam hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Svecam finns. I Kävlinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Svecam tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Svecam har haft sedan 2007-05-10. Svecam har funnits sedan och 2007-05-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Svecam så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8142910.

Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Svecam har idag 540926-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Svecam

Utföra arbeten inom bygg & vvs branschen, inköp av material för att kunna utföra dessa uppdrag. Beräkna materialbehov till andra bygg- och vvs firmor vid deras objektupphandlingar.

I Svecam så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Sven Erik som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .