GW Vent Kontroll

Skåne län

Information

I Kävlinge finns det ett Enskild firma som heter GW Vent Kontroll. Det finns flera bolag som liknar GW Vent Kontroll i Skåne län. Kävlinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

GW Vent Kontroll är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1998-10-07 så har GW Vent Kontroll varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är GW Vent Kontroll och det finns fler bolag som är det i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med GW Vent Kontroll så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med GW Vent Kontroll så kan ni göra det på 040-731182.

Konsultverksamhet inom bygg- & entreprenadbranschen på VVS-tekniska installationer, verka som installationssamordnare inom VVS, som sakkunnig inom branschen, biträdande besiktningsman samt utföra obligatorisk ventilationskontroll.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hurtig, Greger William som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

GW Vent Kontroll har 540806-XXXX som sitt organisationsnummer.