Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning

Skåne län

Information

540512-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning finns i.

Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning har varit registrerat sedan 2002-04-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-06.

Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning så kan ni göra det på telefon genom 046-771137 eller genom brev på följande adress:

Veterinärpraktik, hundsim, viss försäljning av foder, specialshampoo och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning och det är Sjöstedt, Kerstin Marianne som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,