ANJAS ARTEFAK'T

Skåne län

Information

531111-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ANJAS ARTEFAK'T. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ANJAS ARTEFAK'T är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som ANJAS ARTEFAK'T finns i.

ANJAS ARTEFAK'T har varit registrerat sedan 1992-02-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för ANJAS ARTEFAK'T så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-30.

ANJAS ARTEFAK'T är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för ANJAS ARTEFAK'T är följande:

Vill ni komma i kontakt med ANJAS ARTEFAK'T så kan ni göra det på telefon genom 046-739067 eller genom brev på följande adress:

Konsult avseende utbildning inom pedagogisk- kreativ verksamhet samt konsthantverksrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med ANJAS ARTEFAK'T och det är KÄRHÄ, ANJA IRMELI som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,