Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge är ett av dem. Statusen för Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge är att Bolaget är aktivt.

Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge är ett Enskild firma och skapades 1987-07-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge ska trivas.

Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av tyger, sybehör och linnevaror. bygge och montering av kök och våtrum.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-735305.

.

De som är på något sätt har med Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge är Nilsson, Eva Ann-Christine som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ateljé Classiq - Inredningar i Kävlinge har 531028-XXXX som sitt organisationsnummer.