Reko Musik

Skåne län

Information

I Kävlinge finns det ett Enskild firma som heter Reko Musik. Det finns flera verksamheter som liknar Reko Musik i Skåne län. Kävlinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Reko Musik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1997-04-01 så har Reko Musik varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Reko Musik och det finns fler verksamheter som är det i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Reko Musik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Reko Musik så kan ni göra det på .

Produktion av reklammusik. Konsultverksamhet inom musikpedagogik med inriktning på datoranvändare, konsultverksamhet inom musik och underhållning, konsultverksamhet inom området musik och dator. Konstnärligt arbete inom musikbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindskog, Per Tommy Christer som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Reko Musik har 521008-XXXX som sitt organisationsnummer.