Lilla Äpplet i Stävie

Skåne län

Information

Lilla Äpplet i Stävie hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Lilla Äpplet i Stävie finns. I Kävlinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Lilla Äpplet i Stävie tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lilla Äpplet i Stävie har haft sedan 2005-11-03. Lilla Äpplet i Stävie har funnits sedan och 2005-11-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lilla Äpplet i Stävie så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5738364.

Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Lilla Äpplet i Stävie har idag 520916-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lilla Äpplet i Stävie

Frukt och grönt, korgar, heminredning, nya och gamla ting.

I Lilla Äpplet i Stävie så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aller, Peter Carl Wilhelm som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .