P. Christenssons Psykologmottagning

Skåne län

Information

P. Christenssons Psykologmottagning är ett av många bolag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som P. Christenssons Psykologmottagning finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

P. Christenssons Psykologmottagning är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-29.

P. Christenssons Psykologmottagning som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-02-10. Men sedan 2003-09-25 så har P. Christenssons Psykologmottagning varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på P. Christenssons Psykologmottagning så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kävlinge arbetar för att bolag som P. Christenssons Psykologmottagning ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för P. Christenssons Psykologmottagning. Det finns flera bolag i Skåne län.

Psykologmottagning för information, rådgivning och behandling. Försäljning av hjälpmedel för tinnitusdrabbade via mottagning och via internet.

Firmatecknare för P. Christenssons Psykologmottagning är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till P. Christenssons Psykologmottagning och det är följande personer, Christensson, Bertil Peter som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för P. Christenssons Psykologmottagning är 520103-XXXX.