Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial

Skåne län

Information

Filial finns det flera av i Kävlinge och Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial är ett av dem. Statusen för Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial är att Bolaget är aktivt.

Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial är ett Filial och skapades 2005-07-13. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial ska trivas.

I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Filialen ska utveckla ledares förmåga att växa som individ och dess organisation genom att fokusera organisationen på stategi, operationella och ledaskapsrelaterade frågeställningar, främst genom att överföra kunskaper och stödjande coaching.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial inte är momsregistrerat.

Idag är Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59363600.

Firman tecknas av verkställande direktören..

De som är på något sätt har med Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial är Engberg, Sven Göran Albin som är född 1957 och har titeln VD, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Open Global Company Ltd, Storbrittanien, filial har 516403-7367 som sitt organisationsnummer.