K/S Löddeköpinge Danmark filial, Sverige

Skåne län

Information

516402-9869 är organisationsnummer för bolaget K/S Löddeköpinge Danmark filial, Sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K/S Löddeköpinge Danmark filial, Sverige är Filial. Det finns idag flera olika Filial i Kävlinge som är den kommunen som K/S Löddeköpinge Danmark filial, Sverige finns i.

K/S Löddeköpinge Danmark filial, Sverige har varit registrerat sedan 2000-10-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för K/S Löddeköpinge Danmark filial, Sverige så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

K/S Löddeköpinge Danmark filial, Sverige är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för K/S Löddeköpinge Danmark filial, Sverige är följande:
Firman tecknas ensam av -Mikkelsen, Ole Lloren

Vill ni komma i kontakt med K/S Löddeköpinge Danmark filial, Sverige så kan ni göra det på telefon genom 040-6310632 eller genom brev på följande adress:
N. Vallg. 72, 211 22, Malmö

Filialen skall bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med K/S Löddeköpinge Danmark filial, Sverige och det är Mikkelsen, Ole Lloren som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Rainer, Claes Mattias som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,