Impreglon Deutschland GmbH Chemische Beschichtungen, Tyskland, filial Sverige

Skåne län

Information

Impreglon Deutschland GmbH Chemische Beschichtungen, Tyskland, filial Sverige är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Impreglon Deutschland GmbH Chemische Beschichtungen, Tyskland, filial Sverige finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Impreglon Deutschland GmbH Chemische Beschichtungen, Tyskland, filial Sverige som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-05-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Terminalvägen 8, 246 42, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Impreglon Deutschland GmbH Chemische Beschichtungen, Tyskland, filial Sverige så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kävlinge arbetar för att verksamheter som Impreglon Deutschland GmbH Chemische Beschichtungen, Tyskland, filial Sverige ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Impreglon Deutschland GmbH Chemische Beschichtungen, Tyskland, filial Sverige. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Bearbetning och behandling av material och föremål samt ytbelagda maskindelar av metall och keramiskt material, nämligen lagerdelar, glidlager, pumpdelar, axlar, kolvar, bussningar, kulleder, sprängsprutmunstycken, pressformar, leder, präglingsverktyg, stansverktyg och berednings- och bearbetningskärl för klistermedel (maskindelar).

Firmatecknare för Impreglon Deutschland GmbH Chemische Beschichtungen, Tyskland, filial Sverige är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Impreglon Deutschland GmbH Chemische Beschichtungen, Tyskland, filial Sverige och det är följande personer, Borchers, Frank som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Thorén, Jan Harald som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Ohlsson, Mats Bertil Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Impreglon Deutschland GmbH Chemische Beschichtungen, Tyskland, filial Sverige är 516402-4324.