Kristina Hultmans Redovisningstjänst

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Kristina Hultmans Redovisningstjänst är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kristina Hultmans Redovisningstjänst är ett av dem. Statusen för Kristina Hultmans Redovisningstjänst är att Bolaget är aktivt.

Kristina Hultmans Redovisningstjänst är ett Enskild firma och skapades 1995-10-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kristina Hultmans Redovisningstjänst ska trivas.

Kristina Hultmans Redovisningstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bokföring, granskning, bokslut, deklarationer, rådgivning inom skatteområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kristina Hultmans Redovisningstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Kristina Hultmans Redovisningstjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Kristina Hultmans Redovisningstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-776170.

.

De som är på något sätt har med Kristina Hultmans Redovisningstjänst är Hultman Svensson, Kristina som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kristina Hultmans Redovisningstjänst har 511004-XXXX som sitt organisationsnummer.