Olifant

Skåne län

Information

500715-XXXX är organisationsnummer för bolaget Olifant. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Olifant är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Olifant finns i.

Olifant har varit registrerat sedan 2003-05-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Olifant så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Olifant är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Olifant är följande:

Vill ni komma i kontakt med Olifant så kan ni göra det på telefon genom 046-2227937 eller genom brev på följande adress:

Historisk kunskapsförmedling i form av utställningar, föreläsningar, bokproduktion, modellbygge och konsultuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Olifant och det är Ödman, Bengt Anders som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,