LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER är ett av dem. Statusen för LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER är att Bolaget är aktivt.

LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER är ett Enskild firma och skapades 1986-02-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER ska trivas.

LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilverkstadsrörelse samt försäljning av bilar, reservdelar och tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-147620.

.

De som är på något sätt har med LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER är Hansson, Sven Gunnar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LUNDS BROMSSERVICE O BILREPARATIONER har 490325-XXXX som sitt organisationsnummer.