JOSTEC i Kävlinge

Skåne län

Information

JOSTEC i Kävlinge är en verksamhet som finns i Kävlinge. I JOSTEC i Kävlinge finns det lite olika personer som är förknippade och det är SVENSSON, JAN ÅKE som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med JOSTEC i Kävlinge så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JOSTEC i Kävlinge på telefon 046-734201.

Konstruktion, tillverkning, reparation och försäljning av elektronik (montering av elektronik på kretskort, som i vissa fall kan kombineras med färdiga elektronikenheter i kundspecifika konstruktioner - Elektroniken kan även ingå i vissa elektromekaniska konstruktioner), hjälpmedels- och medicinteknisk utrustning. Byggservice.

Idag är JOSTEC i Kävlinge av bolagstypen Enskild firma.

JOSTEC i Kävlinge är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JOSTEC i Kävlinge innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och JOSTEC i Kävlinge är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JOSTEC i Kävlinge så är det följande:

JOSTEC i Kävlinge har 481230-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.