Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult är ett av dem. Statusen för Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult är att Bolaget är aktivt.

Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult är ett Enskild firma och skapades 1995-09-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult ska trivas.

Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom : ledarskap, arbetsmiljö och teambuilding.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-739141.

.

De som är på något sätt har med Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult är Larsson, Lars-Erik Christian som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lars-Erik Larsson Utbildningskonsult har 481207-XXXX som sitt organisationsnummer.