Villa & Företagsservice Kalle Mattsson

Skåne län

Information

Villa & Företagsservice Kalle Mattsson hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Villa & Företagsservice Kalle Mattsson finns. I Kävlinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Villa & Företagsservice Kalle Mattsson tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Villa & Företagsservice Kalle Mattsson har haft sedan 1994-01-01. Villa & Företagsservice Kalle Mattsson har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Villa & Företagsservice Kalle Mattsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-709031.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Villa & Företagsservice Kalle Mattsson har idag 480503-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Villa & Företagsservice Kalle Mattsson

Villa och företagsservice såsom underhåll, fastighetsskötsel, reparation, om- och tillbyggnad.

I Villa & Företagsservice Kalle Mattsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsson, Karl-Erik Ove som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, Mattsson, Elsie Ann Marie som är född 1953 och har titeln Prokurist, .