Mikeli Fastigheter

Skåne län

Information

471210-XXXX är organisationsnummer för företaget Mikeli Fastigheter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mikeli Fastigheter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Mikeli Fastigheter finns i.

Mikeli Fastigheter har varit registrerat sedan 1976-10-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mikeli Fastigheter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Mikeli Fastigheter är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Mikeli Fastigheter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mikeli Fastigheter så kan ni göra det på telefon genom 046-710030 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning samt förmedling av trycksaker.

Det finns olika personer som har en koppling med Mikeli Fastigheter och det är Paulsson, Kenth Anders som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,