Hvilans Bil

Skåne län

Information

460410-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hvilans Bil. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hvilans Bil är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Hvilans Bil finns i.

Hvilans Bil har varit registrerat sedan 1990-11-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hvilans Bil så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Hvilans Bil är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Hvilans Bil är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hvilans Bil så kan ni göra det på telefon genom 046-246332 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Hvilans Bil och det är Teske, Jörg som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,