S O:s Entreprenad

Skåne län

Information

451229-XXXX är organisationsnummer för företaget S O:s Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S O:s Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som S O:s Entreprenad finns i.

S O:s Entreprenad har varit registrerat sedan 1994-05-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S O:s Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

S O:s Entreprenad är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för S O:s Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med S O:s Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 010-2941615 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet med väghyvel och traktorgrävare inkl. viss uthyrningsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S O:s Entreprenad och det är Olsson, Stellan Ronny som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,