Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson

Skåne län

Information

Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-10-02. Men sedan 1998-01-01 så har Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-713371.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Uthyrning och förmedling av gräv-, band- och hjullastmaskiner samt dumprar inom maskin och anläggningsbranschen. Utförande av maskin och transporttjänster inom anläggnings-, schakt och rivningsarbeten.

Firmatecknare för Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson och det är följande personer, Jönsson, Hans Gösta Christer som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Mark o Maskin Projekt, Christer Jönsson är 450920-XXXX.