SPORTINFO Lars G Nilsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och SPORTINFO Lars G Nilsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SPORTINFO Lars G Nilsson är ett av dem. Statusen för SPORTINFO Lars G Nilsson är att Bolaget är aktivt.

SPORTINFO Lars G Nilsson är ett Enskild firma och skapades 1997-01-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SPORTINFO Lars G Nilsson ska trivas.

I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Information, marknadsföring, presstjänst och därmed förenlig verksamhet inom sportsfären samt aktivt drivande av motorsport-team.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SPORTINFO Lars G Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är SPORTINFO Lars G Nilsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med SPORTINFO Lars G Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-776392.

.

De som är på något sätt har med SPORTINFO Lars G Nilsson är Nilsson, Lars Gösta som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SPORTINFO Lars G Nilsson har 450727-XXXX som sitt organisationsnummer.