Tommy Anderssons Fiskeriverksamhet

Skåne län

Information

441129-XXXX är organisationsnummer för företaget Tommy Anderssons Fiskeriverksamhet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tommy Anderssons Fiskeriverksamhet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Tommy Anderssons Fiskeriverksamhet finns i.

Tommy Anderssons Fiskeriverksamhet har varit registrerat sedan 2003-06-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tommy Anderssons Fiskeriverksamhet så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tommy Anderssons Fiskeriverksamhet är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Tommy Anderssons Fiskeriverksamhet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tommy Anderssons Fiskeriverksamhet så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fiskeriverksamhet med fiskförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Tommy Anderssons Fiskeriverksamhet och det är Andersson, Carl Göran Tommy som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,