Elver Apell Livsmedelplus

Skåne län

Information

Elver Apell Livsmedelplus är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Elver Apell Livsmedelplus finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Elver Apell Livsmedelplus är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-10-22.

Elver Apell Livsmedelplus som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2009-10-28. Men sedan 2009-10-22 så har Elver Apell Livsmedelplus varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elver Apell Livsmedelplus så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-735297.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som Elver Apell Livsmedelplus ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Elver Apell Livsmedelplus. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Konsultverksamhet inom livsmedelsområdet. Företagsledning, rekrytering, metod- och produktutveckling, marknadsföring, kvalitetssäkring, utbildning, konferensverksamhet.

Firmatecknare för Elver Apell Livsmedelplus är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elver Apell Livsmedelplus och det är följande personer, Apell, Elver Allan Harry som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Elver Apell Livsmedelplus är 440505-XXXX.