Vikingakrogen Catering i Hög

Skåne län

Information

431112-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Vikingakrogen Catering i Hög. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vikingakrogen Catering i Hög är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Vikingakrogen Catering i Hög finns i.

Vikingakrogen Catering i Hög har varit registrerat sedan 1995-10-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vikingakrogen Catering i Hög så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Vikingakrogen Catering i Hög är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Vikingakrogen Catering i Hög är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vikingakrogen Catering i Hög så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tillagning, leverans, försäljning och servering av mat och dryck samt därmed jämförbar verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vikingakrogen Catering i Hög och det är Persson, Ove Bertil Egon som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,