GARNHUSET RÖD, VIT, BLÅ

Skåne län

Information

430604-XXXX är organisationsnummer för bolaget GARNHUSET RÖD, VIT, BLÅ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GARNHUSET RÖD, VIT, BLÅ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som GARNHUSET RÖD, VIT, BLÅ finns i.

GARNHUSET RÖD, VIT, BLÅ har varit registrerat sedan 1987-11-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GARNHUSET RÖD, VIT, BLÅ så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

GARNHUSET RÖD, VIT, BLÅ är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för GARNHUSET RÖD, VIT, BLÅ är följande:

Vill ni komma i kontakt med GARNHUSET RÖD, VIT, BLÅ så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Import och försäljning av garner, tyger och till- behör.

Det finns olika personer som har en koppling med GARNHUSET RÖD, VIT, BLÅ och det är BEEKHUIS, MARIA ELISABETH MAGDALENA som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,