Firma Divemo

Skåne län

Information

430525-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Divemo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Divemo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Firma Divemo finns i.

Firma Divemo har varit registrerat sedan 1999-12-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Divemo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Firma Divemo är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Firma Divemo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Divemo så kan ni göra det på telefon genom 046-733656 eller genom brev på följande adress:

Montagearbeten inom el-elektronik-mek.montage, försäljning av elektronik såsom ledningsanläggningar i manöverskåp och belysning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Divemo och det är Andersson, Kent Inge som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,