Rosenquist Datakonsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Rosenquist Datakonsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rosenquist Datakonsult är ett av dem. Statusen för Rosenquist Datakonsult är att Bolaget är aktivt.

Rosenquist Datakonsult är ett Enskild firma och skapades 1998-11-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rosenquist Datakonsult ska trivas.

Rosenquist Datakonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom databranschen såsom utveckla kalkyleringsprogram för försäljnigsorganisationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rosenquist Datakonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Rosenquist Datakonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Rosenquist Datakonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-709905.

.

De som är på något sätt har med Rosenquist Datakonsult är Rosenquist, Rolf Eric som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rosenquist Datakonsult har 420623-XXXX som sitt organisationsnummer.