LEIF BILSERVICE LEIF LARSSON

Skåne län

Information

420518-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LEIF BILSERVICE LEIF LARSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LEIF BILSERVICE LEIF LARSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som LEIF BILSERVICE LEIF LARSSON finns i.

LEIF BILSERVICE LEIF LARSSON har varit registrerat sedan 1969-11-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LEIF BILSERVICE LEIF LARSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

LEIF BILSERVICE LEIF LARSSON är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för LEIF BILSERVICE LEIF LARSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med LEIF BILSERVICE LEIF LARSSON så kan ni göra det på telefon genom 046-33680 eller genom brev på följande adress:

Handel och servicerörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med LEIF BILSERVICE LEIF LARSSON och det är Larsson, Leif Erik som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,