Bo Widekrona Produkt Teknik

Skåne län

Information

Bo Widekrona Produkt Teknik är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Bo Widekrona Produkt Teknik finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bo Widekrona Produkt Teknik är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Bo Widekrona Produkt Teknik som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-03-16. Men sedan 1996-01-01 så har Bo Widekrona Produkt Teknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo Widekrona Produkt Teknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-735527.

Kävlinge arbetar för att företag som Bo Widekrona Produkt Teknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bo Widekrona Produkt Teknik. Det finns flera företag i Skåne län.

Idé och designframställning av produkter för i huvudsak el och elektriska produkter för larm, manövrering och signal för industri-, konsument och institutionella anläggningar samt förvaltning av andelar i annat bolag. Försäljning av dart- (pilkastning) produkter till privatpersoner, klubbar och företag via registrerad webb-butik. Även accessoarer som väskor (förvaringsfodral), kläder, skor och presentartiklar.

Firmatecknare för Bo Widekrona Produkt Teknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo Widekrona Produkt Teknik och det är följande personer, Widekrona, Bo Gilbert som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bo Widekrona Produkt Teknik är 420420-XXXX.