Högs Blommor & Handelsträdgård

Skåne län

Information

410913-XXXX är organisationsnummer för bolaget Högs Blommor & Handelsträdgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Högs Blommor & Handelsträdgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Högs Blommor & Handelsträdgård finns i.

Högs Blommor & Handelsträdgård har varit registrerat sedan 2004-03-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Högs Blommor & Handelsträdgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Högs Blommor & Handelsträdgård är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Högs Blommor & Handelsträdgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Högs Blommor & Handelsträdgård så kan ni göra det på telefon genom 070-5149193 eller genom brev på följande adress:

Odling av vår och sommarplantor, försäljning av trädgårdstillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Högs Blommor & Handelsträdgård och det är Johansson, Leif Villiam som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,