Mäklarfirman Ackvisitum

Skåne län

Information

I Kävlinge finns det ett Enskild firma som heter Mäklarfirman Ackvisitum. Det finns flera företag som liknar Mäklarfirman Ackvisitum i Skåne län. Kävlinge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mäklarfirman Ackvisitum är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1995-12-19 så har Mäklarfirman Ackvisitum varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mäklarfirman Ackvisitum och det finns fler företag som är det i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Mäklarfirman Ackvisitum så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Mäklarfirman Ackvisitum så kan ni göra det på 0418-432550.

Förmedling av fast egendom, hyres- och bostadsrätter samt företag och därmed sammanhängande konsultverksamhet samt juridisk rådgiv- ning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Wieweg, Sten Åke Bertil som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Mäklarfirman Ackvisitum har 390314-XXXX som sitt organisationsnummer.